Garderobne omarice in omare za vse potrebe

Garderobne omarice in omare za vse potrebe

Iskanje popolne rešitve za shranjevanje zahteva iskanje ravnovesja med funkcionalnostjo, proračunom in estetiko. V podjetju AJ  ponujamo široko paleto garderobnih omar, zasnovanih tako, da zadovoljujejo različne potrebe in želje, od majhnih osebnih predmetov do obsežnih garderobnih omar. Ne glede na to, ali opremljate garderobo, delovno mesto ali javni prostor, imamo idealno možnost za vas.

Ponosno izdelujemo omare iz pločevine in laminata sami, z uporabo najboljših materialov in strokovne izdelave. Od osnovne funkcionalnosti do vrhunskih funkcij imamo serijo omaric, zasnovano tako, da ustreza vašim potrebam in presega vaša pričakovanja.

Za majhne dragocenosti, kot so ključi, denarnice in mobilni telefoni, razmislite o našem sefu CUBE. Te stenske ali samostojne enote s cilindričnimi ključavnicami zagotavljajo varno shranjevanje v kompaktni zasnovi.

 

Nadgradite svojo garderobo z omaro CAMPUS z vgrajenim podnožjem, cilindrično ključavnico in držali za etikete. Držalo za oblačila in polica za klobuke nudita dovolj prostora za organizirano shranjevanje oblačil.

Povečajte prostor z inovativno garderobno omarico Z CLASSIC. Ta edinstvena zasnova v bistvu ponuja dve polni omari v eni, kar je popolno za optimizacijo omejenih površin.

Sprejmite eleganco z garderobno omaro CURVE. Njena obokana vrata v kovinski barvi dodajo vsakemu prostoru pridih prefinjenosti. Izbirajte med zasnovami s polnimi ali majhnimi predelki in jih dopolnite s katero koli možnostjo podnožja.

Za sodobne javne prostore ponuja lesena garderobna omara QBUS vsestransko rešitev. Na voljo v različnih modelih, sprejme tako oblačila kot osebne predmete z varnimi cilindričnimi ključavnicami.