Komplet
Slika izdelka

Komplet pohištva: 1 x okrogla miza prem. 1100 mm

Breza + 5 črnih stolov

Štev. art.: 118234
  • Nakladalni stoli
  • Enostavni za čiščenje
  • Alu sivo ogrodje
Praktični komplet pohištva sestoji iz zelo stabilne mize z okroglo vrhnjo ploščo in petih nakladalnih stolov iz visokotlačno stisnjenega laminata.
Barva: Črna
Ta proizvod več ni na voljo.
Poglejte vse Kompleti za jedilnice tukaj

Informacije o proizvodu

Majhen in praktičen komplet, primeren za kantine, šolske jedilnice, kavarne in ostale prostore, ki potrebujejo pohištvo, ki se lahko čisti.

Okrogla vrhnja plošča spodbuja udeležence k sodelovanju in pogovoru. Enostavno se zliva z okoljem. Sedeži so na voljo v različnih barvah. Ustrezno kombinirajte z vašim ostalim pohištvom. Miza je odporna na udarce in grobo ravnanje. Vrhnja plošča je narejena iz bukovega laminata in zagotavlja čvrsto ter na praske odporno površino. Miza je podprta z aluminijastim, križnim ogrodjem. Podnožje mize je ukrivljeno, zaradi česar čiščenje ne predstavlja težav. Podnožje mize je opremljeno z nastavljivimi nogicami, ki poskrbijo za stabilnost na neravnih tleh.

Stoli so moderni in elegantno oblikovani. Sedež in naslonjalo sta združena v celoto, narejena iz pod visokim tlakom stisnjenega laminata, ki zagotavlja čvrsto in praktično površino, enostavno za čiščenje. Sedež je na sprednji strani upognjen navzdol, preprečuje nastanek bolečin v hrbtu ter poskrbi za nemoteno cirkulacijo krvi v vaših nogah. Naslonjalo je dekorirano s tremi luknjami, ki omogočajo enostavno manipulacijo oziroma premeščanje stola, ko je to potrebno. Ogrodje je T oblikovano in narejeno iz sivo alu, prašno lakirane jeklene cevi. Nogice so opremljene s črnimi čepki, ki preprečujejo poškodbo tal. Stoli so nakladalni, kar pomeni, da jih je možno skladiščiti drug na drugega.

Dokumenti

Ta komplet vsebuje